©2018 by Your Body. Proudly created with Wix.com

YOUR BODY


​Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Eemeli Välimäki

 

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä pehmeiden kudosten muokkausta. Klassinen hieronta rentouttaa kipeitä ja kireitä lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfan kulkua (immuunineste), sekä poistaa kuona-aineita. Klassisessa hieronnassa käytetään soveltavasti hieronnan eri otteita (sively, hankaus, pusertelu, taputus ja täristys).

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta on lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Tällöin lihasta hierotaan monesta eri suunnasta, käyttäen pitkittäis- ja poikittaisotteita. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta otteiden ja tavoitteiden perusteella.

FASCIA-KÄSITTELY

Fascia-käsittely kohdistuu lihasten ympärillä oleviin kalvoihin, joita kutsutaan fascioiksi. Fascia-käsittely on kovalla kitkalla tehtävää venyttävää hierontaa. Tarkoituksena on hoitaa lyhentyneitä ja jännittyneitä lihaskalvoketjuja oikeaan asentoon, sekä parantamaan koko kehon liikkuvuutta.

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippauksessa käytetään joustavaa kinesioteippiä. Teippauksella tuetaan kehon lihaksia, ohjataan niveliä oikeisiin liikeratoihin, sekä pyritään poistamaan kipuja. Teippauksella voidaan myös aktivoida tai rentouttaa lihaksia. Parhaimman vaikutuksen kinesioteippauksesta saadaan hieronnan jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ

Varaa rohkeasti aikasi. Pyrimme monipuolisilla tekniikkoilla kohdistamaan palvelun juuri sinulle!

 

Olen nuoresta asti haaveillut omasta yrityksestä ja vuosien varrella hieronta työ on tullut minulle tutuksi. Haluan tuottaa omia palveluita ja niiden avulla ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia jakamalla omaa ammattitaitoani. Minulla on myös vahvaa osaamistaustaa urheilusta. Olen harrastanut tavoitteellisesti yleisurheilua pienestä pitäen ja sitä kautta nähnyt ja kokenut todella paljon hierojan työtä. Kilpailen edelleen tavoitteellisesti yleisurheilun parissa.

Olen valmistunut Jyväskylän hierojakoulusta (koulutettu hieroja / urheiluhierojaksi). Olen kilpaillut ja kilpailen yleisurheilun pika- ja keskimatkoilla (200m, 400m, 800m) nuorten maajoukkue ja sm-tasolla. Saavutuksina on maajoukkuemitali, useita sm-mitaleja, sekä ystäviä ympäri Suomea, joiden kanssa on tullut tehtyä hyviä harjoitusleirejä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

YHTEYSTIEDOT

Your Body
Y-tunnus 2917065-2
Eemeli Välimäki

Jyväskylä / Pori

0458893119

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now